Heeft u een vraag aan ons? Neem contact op!

Neem contact op

Uitgelicht

Wat begon als stageopdracht

..

Lees verder

“It’s not about ideas. It’s about making ideas happen”

Sinds dit jaar is voor ondernemers met goede ideeën, maar met weinig startkapitaal het AV Ontwikkelingsfonds opgericht. Vanuit dit fonds worden renteloze (!) leningen verstrekt om startups in de Alblasserwaard-Vijfheerenlanden op weg te helpen. Samen met Vincent Bons, Edwin van der Ham en Jan van Wijgerden zit Marieke vanuit KnowWhy in de ondernemers jury van dit AV Ontwikkelingsfonds.

Jurylid van het AV Ontwikkelingsfonds, Why?
“Nou, omdat ik ondernemerschap in de regio belangrijk vind. Mensen en initiatieven die bijdragen aan een vitaal platteland, daar werk ik graag mee samen! Mooi om te zien dat op het platteland ook veel jonge ondernemers stappen zetten. Het leuke van jurylid zijn voor dit fonds is dat je naast het beoordelen van de business case en de pitch, ook als coach met de ondernemers optrekt in het begeleidingstraject dat we hen aanbieden als hun aanvraag wordt gehonoreerd. Het enthousiasme en de passie van de ondernemers werken aanstekelijk. Daar heb ik plezier in en daar krijg ik energie van.”

“Heb je misschien een boom in je tuin, die je eigenlijk liever als tafel in je woonkamer zou hebben?”

Op 29 september 2017 ontvingen de eerste drie startups hun bijdrage uit het AV Ontwikkelingsfonds. Een van hen is Martijn Hol, een vakman pur sang en bovendien veelbelovend ondernemer. Martijn is eind 2015 met zijn bedrijf HolDesign gestart. Meubels maken van massief hout is zijn specialiteit. Met de renteloze lening investeert Martijn in een mobiele houtzagerij, waarmee hij duurzaam, Nederlands hout kan verwerken tot stijlvolle meubels. Het komende jaar coachen we hem vanuit KnowWhy met het ontwikkelen van HolDesign, een bedrijf waar we zeker nog veel van gaan horen…..

Heb je ook interesse in een renteloze lening voor je businessplan? Klik dan hier voor meer informatie over het AV ontwikkelingsfonds. Of …heb je misschien een boom in je tuin, die je eigenlijk liever als tafel in je woonkamer zou hebben? Bel dan even met Martijn: 06 272 959 13

De juryleden v.l.n.r. Marieke Kok, Vincent Bons, Jan van Wijgerden en Edwin van der Ham.
Foto: Henk Ganzeboom, Kobalt Fotografie

Misschien vind je dit ook interessant:

 

Deel dit bericht

Laatste update:

Deel dit bericht