• Heeft u een vraag aan ons? Neem contact op!

 • Uitgelicht

  Wat begon als stageopdracht

  ..

  Lees verder

  Know

  Kennis is niet langer macht, het zijn de visie en interpretatie die tot innovatie leiden. Wij weten wat er speelt en waar agrarische ondernemers, burgers, overheden en andere belanghebbenden naartoe willen. We snappen wat er gebeurt en ontdekken trends voordat de massa deze omarmt. We interpreteren kennis en passen dit toe vanuit onze visie. We zijn wereldwijd actief: deze brede geografische oriëntatie helpt ons lokale vraagstukken innovatief te benaderen: global perspectives en local solutions.

  Global perspectives and local solutions
  We zijn wereldwijd actief van Afrika tot in Azië, van Europa tot in Zuid-Amerika en dus ook bij de lokale boer om de hoek bij ons in Nederland. Het zijn onze brede geografische oriëntatie en activiteiten die onze overtuiging bestempelen. De overtuiging dat de huidige agrarische ontwikkelingen enorme kansen bieden. Om die kansen te benutten brengen wij de inzichten vanuit andere delen van de wereld, bij ons om de hoek in de praktijk en vertalen lokale oplossingen naar concrete plannen op plaatsen ver van hier: global perspectives and local solutions!

  “We zoeken, vinden en verbinden raakvlakken en bouwen bruggen tussen de agrarische en maatschappelijke werelden”

  KnowWhy inspireert door daadwerkelijk aan de slag te gaan: vraagstukken te interpreteren in haar overtuigende visie, waardoor innovatieve oplossingen ontstaan.
  Wij hebben de kennis en ervaring van de verschillende belangen die spelen op het platteland. Hoe verbindt je die belangen en hoe vind je een oplossing die voor iedereen acceptabel is en waarvan iedereen beter wordt? Wij bieden vanuit onze visie concrete handvatten bij dergelijke complexe agrarische en maatschappelijke vraagstukken.

  Inzicht in ontwikkelingen
  Voedsel is elementair en per definitie van levensbelang. KnowWhy helpt de consument de waarde van de voedselproductie opnieuw te laten herkennen en richt haar dienstverlening op de ontwikkeling van de producent. We gaan graag buiten onze comfortzone op zoek naar kansen en oplossingen voor voedselvraagstukken. Is dat spannend? Soms wel ja, maar ook hier geldt: “wie doet wat hij altijd deed, krijgt wat hij altijd kreeg”. Wij durven het aan om nieuwe oplossingen, concepten en ideeën te ontwikkelen en uit te proberen. U ook?