Heeft u een vraag aan ons? Neem contact op!

Neem contact op

Uitgelicht

Vacature Projectmedewerker

Wil jij komen werken bij een dynamische, kleine maar ambitieuze organisatie? Heb je ervaring met plattelandsprojecten en werk je op minimaal HBO niveau, lees dan verder…....

Lees verder

Vacature Projectmedewerker

Wil jij komen werken bij een dynamische, kleine maar ambitieuze organisatie? Heb je ervaring met plattelandsprojecten en werk je op minimaal HBO niveau, lees dan verder…..

KnowWhy is specialist in plattelandsontwikkeling & innovatieve agrarische economie. Wij geloven in de kracht van een duurzaam en welvarend platteland. Wij zien trends en ontwikkelingen, weten deze te duiden en vertalen dit naar zinvolle projecten met concrete resultaten. Wij realiseren projecten in Nederland en daarbuiten.

KnowWhy bestaat uit een hecht en enthousiast team en we zoeken versterking voor de begeleiding en uitwerking van projecten. Kom jij ons team versterken als:

Projectmedewerker

Het gaat om een uitvoerende en zelfstandige functie, waarin je veel eigen initiatief kwijt kunt. Je bent in staat een project van de initiatiefnemers te begeleiden bij de ontwikkeling van het idee naar een project, van plan van aanpak tot en met rapportage. In deze veelzijdige functie wissel je alle voorkomende taken af op het gebied van projectmanagement, klantcontact en administratie. Alles draait hierbij om professionaliteit, zelfstandigheid, een kritische blik en nauwkeurigheid.

Je denkt mee met en bent onderdeel van de ontwikkeling en uitbreiding van onze organisatie. Je werkt grotendeels op ons kantoor in Bleskensgraaf maar zal ook regelmatig bij een klant aan tafel zitten. Wij vragen en bieden veel flexibiliteit. Ook is er veel ruimte voor jouw ideeën en jouw persoonlijke ontwikkeling vinden we heel belangrijk.

We vragen van jou…
 Minimaal HBO werk en denkniveau
 Een pro-actieve open houding
 Dat je je eigen werkzaamheden zelfstandig kunt organiseren en inplannen
 Ervaring met het uitvoeren van projecten
 Dat je overzicht kunt bewaken
 Goede communicatieve vaardigheden
 Affiniteit met innovatie in agro en food
 Teamspirit

Wat bieden wij jou?
 Een ervaren en enthousiast team
 Een behoorlijk zelfstandige functie
 Salaris passend bij de functie
 Persoonlijk ontwikkelingsbudget

Heeft deze vacature in ons bedrijf jouw belangstelling gewekt? Of heb je nog vragen? Stuur dan vóór
11 Februari een mail met je CV naar janneke@knowwhy.nl en we nodigen je snel uit voor een kop koffie.

Laatste update:

Deel dit bericht