Heeft u een vraag aan ons? Neem contact op!

Neem contact op

Uitgelicht

Wat begon als stageopdracht

..

Lees verder

Wat begon als stageopdracht

Afgelopen week waren Laurens en Nils in Wit- Rusland. Een korte weerspiegeling op onze activiteiten daar, door Laurens:

We komen al een paar jaar in Wit-Rusland, maar vorige week was wel echt even een mijlpaal: De bouw van het melkveecomplex waar ik ruim twee jaar geleden het plan voor maakte, is daadwerkelijk begonnen! Ik denk even terug aan november 2017, toen ik bij KnowWhy ben begonnen als stagiair van HAS Hogeschool. Mijn opdracht tijdens de stage was om een nieuw melkveecomplex te ontwerpen. Ik kan je zeggen, dit lijkt op voorhand eenvoudiger dan het daadwerkelijk is….

Nu, 2 jaar later, is de bouw van het melkveecomplex gestart. De weg hiernaar toe was niet rechttoe rechtaan. Na vele discussies en verwondering over regels die er zijn (ja echt, daar zijn ook regels) blijkt uiteindelijk gelukkig dat, als je een goed plan maakt je wèl bereikt wat je in het begin bedacht hebt.

Onze ervaring en netwerken in Wit-Rusland zetten we vanaf 2020 ook in om marktbetreding mogelijk te maken voor Nederlandse Agri en Food bedrijven. We organiseren op de BelAgro Minsk (juni 2020) seminars en een Holland Booth. Zie jij Wit-Rusland als een potentiële markt voor je bedrijf, neem dan contact op via: Laurens@knowwhy.nl Dan kijken we samen hoe we dit aan kunnen pakken.

до свидания!

Deel dit bericht

Laatste update:

Deel dit bericht