• Heeft u een vraag aan ons? Neem contact op!

 • Uitgelicht

  Unieke samenwerking tussen akkerbouw en veehouderi

  ..

  Lees verder

  We

  Het team achter KnowWhy bestaat uit de oprichters Marieke Kok en Nils den Besten. Verder bestaat het team uit Janneke Brandwijk en Laurens Kortleve. Regelmatig werken wij ook met stagiaires.

  Marieke is een ervaren projectmanager, beide in publieke als private sector. Het leiden en begeleiden van projecten die bijdragen aan ontwikkeling van een welvarend platteland is haar passie. Ze is uniek in het transformeren van concept visies tot veelbetekenende projecten.

  Nils is een internationaal georiënteerde agrariër die de agrarische/landbouw sector van binnenuit kent en heeft een groot netwerk in de wereldwijde agri-business. Mensen te inspireren is zijn passie.

  Janneke is office manager en ontzorgt Nils en Marieke met secretariële taken. Haar passie ligt bij ‘de mens in zijn context’ in de verschillende culturen, en daarin het verhaal van de ander. Processen in de mens en de dynamiek tussen mensen, is wat haar fascineert en waarin ze van betekenis wilt zijn.

  Laurens is een internationaal georiënteerd agrariër die de agrarische sector van binnenuit kent. Zijn passie is reizen en andere mensen helpen.

  We believe that with everything we do we should leave the world and its residents better than we found it.

  We zijn overtuigd van de kansen voor agrarische ondernemers en hun omgeving, die elkaar veel te bieden hebben. We brengen de verschillende werelden bij elkaar in oplossingen die beiden verder brengen.

   

   
          Marieke                        Nils                            Janneke                    Laurens