We.


Vanuit onze kennis en verschillende achtergronden werken wij samen met onze partners aan onze gedeelde missie. Wilt u weten wat dit is? Lees onze Why. Wilt u meer van ons weten? Hieronder stellen wij onszelf graag aan u voor. Wilt u nader kennismaken? Neem dan gerust contact met ons op.

Marieke Kok
Founding Partner

Marieke is een authentieke, ambitieuze, zelfstandige professional, met passie voor plattelandsontwikkeling en de foodsector. Ze is een ondernemende strateeg met een uitstekende helicopterview. Hiermee heeft ze zicht op de onderlinge verhoudingen, schakelt ze snel en is ze in staat zowel korte als lange termijn ontwikkelingen te volgen en hierop te anticiperen. Vanuit een praktische benadering maakt ze een vertaalslag van beleid naar uitvoering en vanuit de praktijk geeft zij vorm aan beleid en strategie gericht op transitie, innovatie en .duurzaamheid. Resultaat gericht samenwerken is haar kracht.

06 39 45 47 97
marieke@knowwhy.nl
Projectcoƶrdinatie, POP3, Kennispartner, Strategisch advies

Chris van Bruggen
Projectmedewerker

Chris zoekt drijfveren van mensen en denkt vanuit waarom, mee over hoe en voelt zich verbonden met het platteland en de streek. Hij is vasthoudend en doortastend en gaat voor een resultaat waar je samen achter staat. Vanuit het geheel wil hij behouden wat goed is en verbeteren waar mogelijk. Zijn analytische vermogen en rustige karakter maken hem tot uw geschikte gesprekspartner.
Scherp op inhoud met aandacht voor mensen.


chris@knowwhy.nl
Projectcoƶrdinatie

.